Účasťou v tréningu pomôžete týraným koňom!

Nový rok 2015 zosadil 18.2. vládu sebaistého, dynamického a priebojného koňa a nastolil vládu jemnej a obetavej kozy. Táto zmena prinesie pozitívnu a priam symbolickú novinku aj v našej ponuke HAE. Vaša účasť v tréningu s asistenciou koní získa ďalší rozmer - pomoc týraným, zneužívaným a zanedbaným koňom. Časťou finančných prostriedkov, ktoré uhradíte za HAE tréning sa budete priamo podieľať na aktivitách občianskeho združenia NÁDEJ PRE KONE a ĽUDÍ www.nadejprekone.sk a dáte šancu na nový život koňom, ktoré si zažili peklo na zemi. Jeden z množstva príkladov - Suzi, viď. galéria nižšie.

Od 15. januára 2015 Vám ponúkame tréningy s asistenciou koní. 

Využite príležitosť dozvediet sa o sebe, o svojom tíme viac, vďaka koňom. Radi Vám s našimi štvornohými pomocníkmi pripravíme tréning na mieru a sprostredkujeme Vám vysoko emočný zážitok a iný pohľad na seba samého, na Váš tím. 

Vaša účasť, priamo spojená s konkrétnou pomocou je preto viac ako vítaná! Vopred Vám zo srdca ďakujeme za Váš záujem! 

Kontaktná osoba: Ing. Lenka Kmeťová, e-mail: kmetova@marketingangels.sk, mobil: +421 903 246 693

V prípade Vášho záujmu, objednať si HAE tréning pre svojich existujúcich, alebo budúcich zamestnancov, kolegov, vedenie, t.j. uzatvorenú skupinu, či tím, prosím, kontaktujte ma. Veľmi rada Vám vypracujem tréningový program na mieru tak, aby naplnil Vaše očakávania a priniesol aj niečo naviac. 

S koňmi žijem každý deň, preto mi bude cťou a potešením sprostredkovať aj Vám to úžasné spojenie, ktoré sa odohráva medzi človekom a koňom. Vopred Vám ďakujem a teším sa na Vás!
Ing. Lenka Kmeťová, lektorka

Ing. Lenka Kmeťová, lektorka

+421 903 246 693
kmetova@marketingangels.sk
Marketing Angels, s.r.o. KNOW - HORSE