Archív článkov

HAE tréningy dočasne nedostupné

Vzhľadom na zmeny, ktoré nastali na Slovensku v súvislosti s ochorením covid, ale tiež kvôli zrušeniu miesta, kde tréningy HAE prebiehali, nie je možné v súčastnosti realizovať ich. Je nám to nesmierne ľúto, ale veríme, že nájdeme spôsob ako ich vrátiť do života. 
Celý článok

ČLOVEK a KôŇ - Cesta k porozumeniu

Pripravili sme originálne školenie/tréning s prvkami HAE aj pre koniarov. Všetky bližšie informácie na www.nadejprekone.sk  Toto vzdelávanie je podporené zo zamestnaneckého grantu "Euro k euru" Nadácie Slovenskej sporiteľne.     
Celý článok

Šťastné a veselé!

Opäť je tu ten nádherný čas, ktorý otvára srdcia, upokojuje dušu a robí nás ľudí lepšími. Vždy si želám, aby to čaro Vianoc malo takú magickú moc, ktorá nedopustí žiadne zlo páchané na ľuďoch a zvieratách.  Želám vám všetkým, aby ste zažili len krásne, pokojné, láskyplné chvíle počas...
Celý článok

Hľadáme nové miesto

Aktuálne hľadáme nové miesto pre realizáciu tréningov KNOW-HORSE v roku 2017, max. do 30 km od Bratislavy. Pre bližšie informácie, prosíme, kontaktujte priamo lektorku Ing. Lenku Kmeťovú. 
Celý článok

Životný štýl a kôň

V aktuálnom, decembrovom čísle mesačníka "Životný štýl a kôň" nájdete 6 zaujímavých strán o HAE, ale aj pomoci pre týrané kone. Veľmi pekne ďakujem redakcii mesačníka za túto možnosť propagácie. 
Celý článok

Účasťou v tréningu pomôžete týraným koňom!

Nový rok 2015 zosadil 18.2. vládu sebaistého, dynamického a priebojného koňa a nastolil vládu jemnej a obetavej kozy. Táto zmena prinesie pozitívnu a priam symbolickú novinku aj v našej ponuke HAE. Vaša účasť v tréningu s asistenciou koní získa ďalší rozmer - pomoc týraným, zneužívaným a zanedbaným...
Celý článok

KNOW-HORSE v Rádiu Slovensko, 4.2.2014

Vo štvrtok, 31. januára sme pre vybraných novinárov zrealizovali ukážky KNOW-HORSE tréningu. Výstup v Rádiu Slovensko, zo dňa 4.2., nájdete tu:  https://slovensko.rtvs.sk/clanok/spolocnost/kone-pomahaju-rozvijat-osobnost?currentPage=3 Reportáž: Kone a rozvoj manažérov.mp3 (4,2 MB)
Celý článok

V prípade Vášho záujmu, objednať si HAE tréning pre svojich existujúcich, alebo budúcich zamestnancov, kolegov, vedenie, t.j. uzatvorenú skupinu, či tím, prosím, kontaktujte ma. Veľmi rada Vám vypracujem tréningový program na mieru tak, aby naplnil Vaše očakávania a priniesol aj niečo naviac. 

S koňmi žijem každý deň, preto mi bude cťou a potešením sprostredkovať aj Vám to úžasné spojenie, ktoré sa odohráva medzi človekom a koňom. Vopred Vám ďakujem a teším sa na Vás!
Ing. Lenka Kmeťová, lektorka

Ing. Lenka Kmeťová, lektorka

+421 903 246 693
kmetova@marketingangels.sk
Marketing Angels, s.r.o. KNOW - HORSE